Wijzigingen opgeslagen
Moment, uw product wijziging word verwerkt.
Het bericht is opnieuw verstuurd.
Helaas er ging iets mis met het versturen.
Bevestiging
Ok
annuleer
Extra informatie
Ok

Over ons

MijnContainerPartner.nl is een concept van MijnPartnerGroep.nl waarbij u op een transparante manier een afval container online kunt bestellen. Voor vrijwel elke afvalsoort is er wel een container voor handen. Zo hebben we bouw en sloopafval containers, grofvuil containers, puin containers, hout containers, tuin en groen containers, grond containers en containers speciaal voor dakafval en dat in verschillende maten.

Afvalcontainers hebben we in 3 kuub, 6 kuub (9)10 kuub, 20 kuub en 40 kuub. Indien u niet weet welke container voor u geschikt is dan kunt u altijd even een mail sturen naar info@mijncontainerpartner.nl of even kijken of er iemand van de chat bij ons op de website aanwezig is. Doordeweeks tijdens kantooruren zijn er altijd wel medewerkers beschikbaar die uw vragen kunnen beantwoorden.

Het voordeel van MijnContainerPartner.nl is dat de bestelprocedure snel en overzichtelijk is. Daarnaast bieden we de scherpste prijs die voor een container op internet te vinden is. MijnContainerPartner.nl werkt enkel met vaste prijzen. Dat betekent dus geen verassingen achteraf. De prijzen op de website zijn inclusief brengen, halen en afvoeren van het afval. Wilt u dus heel simpel een afvalcontainer bestellen dan bent u bij MijnContainerPartner.nl aan het juiste adres.

Veel klanten vragen waarom MijnContainerPartner.nl containers zo goedkoop kan aanbieden. Dat kunnen we doen omdat we hele scherpe afspraken hebben met leveranciers en omdat we verder geen onnodige kosten hebben. Omdat MijnContainerPartner.nl alles levert op vooruitbetaling hebben we geen administratie en dit ziet u weer terug in de prijzen die we hanteren. Bij MijnContainerPartner.nl vinden we het fijn om zoveel mogelijk transparant te hebben.

MijnContainerPartner.nl is lid van het Webshop Keurmerk wat betekent dat u met een gerust hart uw bestellingen kunt plaatsen bij ons. Heeft u toch nog vragen en/of opmerkingen dan kunt u ons altijd even een mailtje sturen via info@mijncontainerpartner.nl. Wij zullen deze dan zo snel mogelijk beantwoorden.

 

Mijn Partner Groep.NL

Mijn Partner Groep.nl is niet alleen een mooie naam. Het is een concept waarbij we via internetshops op een hele transparante wijze een bestaand product of dienst op een verfrissende nieuwe manier in de markt zetten.

De pilot van MPG was 'Mijn Hosting Partner.nl', waar we nu ongeveer vijf jaar actief mee bezig zijn. En in de lijn van het partnerconcept is ook Mijn Domein Partner.nl en Mijn VPS Partner.nl ontstaan. Op de achtergrond worden meer concepten uitgewerkt en zijn we druk bezig om onze horizon ook te verbreden naar het buitenland.

Met een klein team van specialisten proberen we van dit concept een succes te maken. We maken gebruik van onze eigen servers, hebben onze eigen programmeurs en proberen door korte lijnen zoveel mogelijk de klant van dienst te zijn.

Hou de site van Mijn Partner Groep.nl in de gaten! In de toekomst zullen er hele leuke concepten gepresenteerd worden die ook voor u interessant kunnen zijn!