Categorieën

Ik wil mijn gegevens aanpassen voor het klantenpanel

Het email adres van het klantenpanel is een belangrijk contact gegeven, en dient hierom up to date gehouden te worden. Dit is namelijk de manier om in te loggen in het klantenpanel en daarom dus je diensten en producten te gebruiken. En enige communicatie over facturering en andere zaken zoals tickets heen worden verzonden. Indien je het email adres wilt wijzigen dan kan je dit gemakkelijk via Mijn Gegevens vanuit het dashboard doen. Log hiervoor in met het huidige email adres en wachtwoord op de volgende link:

https://www.mijnhostingpartner.nl/login/

En ga hierna naar de volgende optie "Mijn gegevens" gelijk in het dashboard:

Ik wil mijn gegevens aanpassen voor het klantenpanel

Hierna kan je in het volgende scherm gelijk het email adres wijzigen. Gebruik hier dus een email adres voor die bijgehouden wordt.

Ook zie je dat in dit scherm de overige gegevens ook gewijzigd kunnen worden. Zoals de Naam Adres en Woonplaats gegevens.

Ik wil mijn gegevens aanpassen voor het klantenpanel

Hierna is het email adres gewijzigd, en kan je hier vervolgens opnieuw mee inloggen. Het wachtwoord blijft hetzelfde, dit kan je ook wijzigen wanneer gewenst. Zoals je in dit scherm ziet kan je ook de overige gegevens wijzigen in dit scherm. Bijvoorbeeld zodra je verhuisd bent of een andere update aan ons wilt doorgeven. Let erop dat voor domeinnamen de WHOIS gegevens niet in worden bijgewerkt. Dit dient dan aan ons doorgegeven te worden via een ticket richting de administratie. Kosten zijn hier van toepassing. Die worden vermeld in deze ticket.

Men kan het mailadres van uw account aanpassen door in te loggen in het klantenpanel met uw huidige gegevens. Het klantenpanel vindt u bij ons op de website onder 'klantenservice'. Eenmaal ingelogd komt u terecht in een overzicht waar u vervolgens 'mijn gegevens' kunt aanklikken. Naast het mailadres kunt u daar ook alle andere gegevens wijzigen.

wijzigen - gegevens - mailadres - adres - wijziging - contactgegevens - contact