Categorieën

Levert MijnContainerPartner.nl zowel aan bedrijven als aan particulier?

MijnContainerPartner.nl levert afvalcontainers aan bedrijven en particulieren. We hebben getracht de bestelmogelijkheid zo eenvoudig en overzichtelijk mogelijk te maken. Er wordt automatisch een klanten account voor u aangemaakt zodat u bij eventuele toekomstige bestellingen nog sneller klaar bent.

Voor de toekomst staat er een APP op de planning zodat u ook met uw tablet of smartphone snel een container kunt bestellen en de status van uw opdrachten kunt bekijjken.