Afvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer huren

Aanhanger of een container

Aanhanger of een container
MijnContainerPartner

Aanhanger of een container

Waarom een bouwafval container en geen aanhanger?

Met een verbouwing heb je 2 opties voor het afval, of je gaat elke keer heen en weer naar de stort met je aanhanger afgeladen met puin. Of je huurt een container die voor de deur komt te staan. Met een verbouwing voor een huis zal je dan steeds op en neer moeten rijden. Vaak doe je dit ook niet in je eentje maar ga je even met zijn tweeën. Wat hierdoor ontstaat is dat je per saldo 2 uur per keer kwijt bent met het afval verwerken.

Dit is natuurlijk niet efficiënt als je de klus binnen een weekend af wilt hebben. Daarom is een afvalcontainer huren een slim plan om sneller klaar te kunnen zijn. Je kan hem onder een raam laten zetten door onze chauffeurs wanneer je boven werkt. Zo kan je door het raam alles naar beneden gooien om traplopen te besparen. Afhankelijk van je mikkunsten hoef je ook minimaal te vegen naderhand! Wel zo makkelijk.

Met een 6 m3 bouwcontainer kan je veel afval kwijt voor een lage prijs. Bij MijnContainerPartner.nl hebben we de kosten zo overzichtelijk mogelijk gemaakt. Alle prijzen zijn all-in en zonder verder gedoe. Voor een vaste prijs leveren wij de container en mag hij vervolgens acht weken blijven staan. Nadat je klaar bent met klussen kan je ons een ophaalverzoek sturen via het klantenpanel. Wij halen hem dan de volgende werkdag op.  Voor vier uur besteld is de volgende werkdag al in huis.  Ook het ophalen en verwerken van het afval zit bij in de prijs.

Let alleen goed op de lijst van materialen wat in de container mag. Wanneer er afval tussen zit wat er niet in thuishoort dan kunnen wij dit niet goed verwerken. Dit is natuurlijk erg belangrijk als je voor 90 % van het afval recyclet.

Dus de keuze is aan jou, wil je een aanhanger gebruiken en de stort om je afval te verwerken of wil je zonder meer gedoe al jouw afval verwerkt hebben?

Bestel nu jouw container via de website:

https://mijncontainerpartner.nl/pg/info/bouw-en-sloop-container/