MijnContainerPartner.nl

Puincontainer huren

Puincontainer huren

Indien u van plan bent om te gaan verbouwen in uw huis dan zult u zeer waarschijnlijk ook een puincontainer nodig hebben. Bij een verbouwing van bijvoorbeeld een badkamer of toilet komen altijd tegels, sanitair zoals toiletpotten en wastafels en overig puin van het slopen vrij waar u een puincontainer voor nodig heeft. Bij MijnContainerPartner.nl kunt u een puincontainer huren die voor een vast bedrag geleverd, opgehaald en verwerkt wordt. Let op dat een puin container enkel is voor schoon puin en dat hier dus geen vervuiling bij mag komen. Zit er bijvoorbeeld ook veel metaal en hout bij dan is een puincontainer niet de correcte container en dient u een bouw en sloop container te huren.

 

MijnContainerPartner.nl heeft op haar website een nieuwe feature die we container configurator noemen. Met deze container configurator kunt u meerdere afvalsoorten kiezen die u wilt laten afvoeren en vervolgens wordt dan aangegeven welke container(s) u nodig heeft. Heeft u toch nog vragen over de huur van een container neem dan contact op met de helpdesk die te bereiken is via de chat en/of via de mail op info@mijncontainerpartner.nl

 

U kunt op elk gewenst moment een puincontainer bestellen bij MijnContainerPartner.nl. Door de bestelling te plaatsen en af te ronden voor 16:00, wordt de puincontainer de volgende werkdag geleverd bij u op locatie. Indien u niet helemaal weet hoe groot de container dient te zijn dan kunt u advies vragen bij onze helpdesk. Over het algemeen geven we aan om een puincontainer een maat groter te huren dan u in gedachten had. Dit omdat de meerprijs van een container niet opweegt tegen het opnieuw brengen en afhalen van een container.