Afvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer huren

Lekker klussen in de zomer

Lekker klussen in de zomer
MijnContainerPartner

Lekker klussen in de zomer

Lekker klussen in de zomer

De zomer komt eraan, en met het warme weer is de kans groot dat je ook deze zomermaanden een leuk klusproject in de planning hebt staan. Misschien ga je je huis wel verbouwen, of een nieuw terras aanleggen? Of wie weet kies je ervoor om je tuin een nieuwe uitstraling te geven. Wat voor klusproject je ook van plan bent deze zomer – één ding is zeker: waar geklust wordt, komt afval bij kijken. En bij de meeste klusprojecten is een simpele afvalbak niet voldoende. Je hebt dus een goede container nodig voor al het klusafval. Gelukkig kun je bij ons allerlei verschillende soorten puin en rommel containers vinden, van sloop en bouwafval tot groenafvalcontainers. En dat voor gunstige prijzen (onze prijzen zijn inclusief ophalen, wegbrengen en afvalverwerking). Daarnaast mag je de container 8 weken voor je deur laten staan – ruim voldoende dus voor de meest klusprojecten!

Welke containers kun je vinden bij MijnContainerPartner.nl

We hebben een breed scala aan verschillende containers die je kunt huren. En daarmee bedoelen we niet alleen verschillende maten containers. De Nederlandse wetgeving is namelijk vrij streng voor afvalcontainers en afval scheiding. En dat betekent dat je vrijwel voor elk soort afval een andere soort container nodig hebt. Hier is een compleet overzicht van alle soorten containers die je bij ons kunt huren met minimumprijs:

Zoals je ziet kun je voor welke klus dan ook bij ons een container vinden. Je mag de container 8 weken thuis voor de deur hebben. Controleer wel even bij de gemeente of je een vergunning nodig hebt om een container voor de deur te plaatsen (in de meeste plaatsen is dit niet nodig – maar er zijn uitzonderingen). De afmetingen van onze containers liggen tussen de 3 en 40 vierkante meter. Voor elk project dus voldoende.

Daarnaast wordt ook al het afval wat je in de container gooit door ons gerecycled. Dat heeft concreet 2 voordelen voor jou:

  • Je betaalt niets om het afval te laten storten
  • In tegendeel – alle opbrengsten van het gerecyclede afval gaan direct door naar onze klanten.

Zo kunnen wij je dus de laagste prijzen garanderen. En dat terwijl je milieubewust aan het klussen bent!

Container huren?

Heb je een container nodig deze zomer om al het afval van het klussen in kwijt te kunnen? Dan kun je deze bestellen bij MijnContainerPartner.nl Niet alleen hebben we een grote keuzen uit verschillende soorten afval containers in elke maat die je maar nodig kun hebben, wij recyclen al je afval ook – waardoor we je de beste prijzen kunnen geven. Voor vragen of opmerkingen, neem gerust contact op met ons!