Afvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer huren

puincontainer huren Snelrewaard

puincontainer huren Snelrewaard

Bij MijnContainerPartner.nl kunt u ook een puincontainer bestellen voor al uw puin. Veel mensen vragen zich af wat onder puin verstaan wordt maar dit zijn steenachtige materialen. Onder puin wordt dus in basis steenhoudend materiaal bedoelt wat afkomstig is van gesloopte constructies zoals gebouwen waar geen verontreiniging bij zit. U dient dan te denken aan bakstenen, dakpannen, tegels, (gewapend) beton, metselpuin, plavuizen, porselein, terrastegels, stoeptegels, schoon grind en bestrating. Zolang het maar schoon puin is, is het toegestaan in de puincontainer. Er mag wel iets vervuiling in, zoals gips, maar deze vervuiling mag niet meer dan 5% van de totale hoeveelheid afval in de container bedragen. Weet u niet zeker of uw afvalsoort wel in de puincontainer afgevoerd kan worden probeer dan eens de container configurator op de website van MijnContainerPartner.nl.  

 

Wat zeker niet in een puincontainer mag is puin met roet, asbest of asbestverdacht materiaal, stukwerkpuin, asfalt beton, zand, gasbeton en andere stoffen dan steenachtige materialen.

 

Heeft u toch nog vragen over wat wel of niet in een puincontainer kan neem dan contact op met onze klantenservice die te bereiken is via de chat op onze website of via de mail op info@mijncontainerpartner.nl.

 

3 M3 Puin container

3 M3 Puin container
147.00
eenmalig Excl. BTW

Meest gekozen

6 M3 Puin container

6 M3 Puin container
169.00
eenmalig Excl. BTW