Afvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer huren

Bouw en sloop container huren

Bouw en sloop container huren
MijnContainerPartner

Bouw en sloop container huren

Je hebt een bouw en sloop container nodig voor je bouw-, renovatie-, of sloopwerkzaamheden? Er zijn veel verschillende opties voor je beschikbaar, maar wat voor jou de beste keuze is? Daarmee zullen we je hieronder helpen. We zullen het hebben over de verschillende maten bouw en sloop containers, wat je er in kan gooien en voor welk project je ze kan gebruiken. 

Waarom zou je een bouw en sloop container huren?

Een bouw en sloop container is het werkpaard van elk bouw- of verbouwingsproject voor woningen en bedrijven. Het is de perfecte manier om afval en puin op een centrale en veilige plek te verzamelen. Omdat een bouw en sloop container erg diep is kan het perfect gebruikt worden voor grote schoonmaakwerkzaamheden, het verwijderen van rommel of afval, verbouwingen, sloop-en bouwafval of het opruimen van een tuin. Een bouw en sloop container mag niet gebruikt worden om huisraad of inboedel in te gooien, hiervoor is een grofval container nodig. 

Het is goed om te weten dat voor het plaatsen van een bouw en sloop container vaak een geen vergunning nodig is. Dit geldt bijvoorbeeld als de bouw en sloopcontainer op eigen grond geplaatst wordt. Mocht de bouw en sloop container echter op openbare grond geplaatst worden dan is het handig om contact op te nemen met de desbetreffende gemeente. Zo voorkom je een boete. 

Welke materialen mogen in een bouw en sloop container?

Niet alle soorten materialen zijn toegestaan in een bouw en sloop container. Hieronder zullen we bespreken welke materialen wel zijn toegestaan. 

  • Alle soorten hout die gevonden kan worden bij een verbouwing;
  • EPS (piepschuim), wat veel gebruikt wordt als vloer, dak, fundering of spouwmuurisolatie;
  • Bouwfolie zoals T100 en T200 folie;
  • Verpakkingsmaterialen van verschillende soorten verpakkingen;
  • Gasbeton;
  • Glas;
  • Metalen;
  • Schoon puin, dus bijvoorbeeld alle soorten steenachtige materialen die niet verontreinigd zijn;
  • Bij twijfel of jouw afval wel of niet in een bouw en sloop container kan, neem dan contact met ons op.

Wat is de juiste maat bouw en sloop container voor mijn project?

Voorafgaand aan een project kan het best lastig zijn om te bedenken welke maat bouw en sloop container nodig is. We zullen hieronder omschrijven welke bouw en sloop containers we aanbieden en welke maten dit ongeveer zijn zodat je de beste schatting kan maken. 

-      3m3 bouw en sloop container. In deze container passen +/- 30 vuilniszakken of 1 ton afval. Het is ideaal voor het verzamelen van kleinere renovatieprojecten. Hoogte: 100 cm Breedte: 150 cm Lengte: 250 cm

-      6m3 bouw en sloop container. In deze container passen zo’n 60 vuilniszakken of 2 ton afval. Deze containers worden het meest gekozen en worden gebruikt bij middelgrote renovaties. Hoogte: 100 cm Breedte: 180 cm Lengte: 350 cm

-      10m3 bouw en sloop container. In deze container passen zo’n 70 vuilniszakken of 3 ton aan afval. Deze containers kunnen worden gebruikt voor het opruimen van puin na bijvoorbeeld keuken of badkamerrenovaties. Hoogte: 150 cm Breedte: 190 cm Lengte: 350 cm

-      10m3 gesloten bouw en sloop container. Deze containers zijn dezelfde grootte als de containers hierboven maar het grootste verschil is dat ze dicht zijn. Een afgesloten afvalcontainer zorgt er voor dat anderen geen illegaal afval in jouw container kunnen dumpen. Hoogte: 200 cm Breedte: 175 cm Lengte: 350 cm

* De exacte afmeting van een afvalcontainer kan afwijken.

Mocht het na het zien van deze maten nog steeds lastig zijn om een keuze te maken voor jouw project, neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan voor je klaar om je professioneel advies te geven. 

Bouw en sloop containers voor elk project

Voor welke projecten zijn bouw en sloop containers geschikt? Bouw- en sloopafval is een verzamelnaam voor alle soorten afval dat vrijkomt bij verbouwingen. Hieronder vallen bijvoorbeeld beton, hout, metaal en puin. 

Van het slopen van huizen tot het renoveren van kantoorruimtes, bouw en sloop containers kunnen gebruikt worden voor het verzamelen van algemeen afval tot het sorteren van verschillende materialen. Zolang de materialen die vrijkomen in jouw project geschikt zijn voor een bouw en sloop container kun je deze neerzetten en gebruiken. 

Gebruiksgemak: Wij zorgen ervoor dat de containers op de juiste plek gezet worden zodat je alleen maar het afval in de container hoeft te gooien!

Gemakkelijk: Wanneer je bij ons een bouw en sloop container huurt hoeft je je alleen zorgen te maken over het afval en hoe je het in de container gooit.

Snelle service: Wij bieden een snelle en efficiënte service die past bij de planning van jouw project.