Afvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer hurenAfvalcontainer huren | Puincontainer huren

Net voor de feestdagen

Net voor de feestdagen
MijnContainerPartner

Net voor de feestdagen

Netjes voor de feestdagen !

Wilt u nog voor de feestdagen dat ene vervallen schuurtje slopen of eindelijk die stapel stenen onder de veranda weghalen van uw oude terras?
Dat staat natuurlijk wel zo mooi voor de schoonfamilie, huur daarom nu nog een afval container bij MijnContainerPartner.nl! Als u de container voor 4 uur besteld op een werkdag dan staat de container nog de volgende werkdag voor de deur. De container mag 8 weken blijven staan dus u heeft nog voldoende tijd om de klus te klaren voordat de familie op de stoep staat. Zo kunt u voor de kerst de huur container ook weer laten ophalen. Wanneer u de container vol heeft zitten tot maar liefst 15 cm boven de rand dan kunt u een ophaal opdracht aan ons doorgeven in het klantenpanel. U geeft hier simpelweg een datum en tijd door en drukt op de knop. De leverancier wordt direct ingeschakeld om uw container zo spoedig mogelijk te laten ophalen in heel Nederland.

De container wordt geleverd door heel Nederland en kan gehuurd worden zonder verborgen kosten. Wat u ziet op de site zijn de ALL IN prijzen, verzend kosten en verwerkingskosten zitten er dus allemaal bij in.